Home » Актуелности

Актуелности

Ученици 4-2 на часу ликовне културе су стварали тродимензионална дела (групни рад). Направили су необична и добра решења, која се издвајају својим маштовитим, индивидуалним изразом.

Дечија недеља

У оквиру Дечје недеље, која се ове године обележавала од 5. до 11. октобра под слоганом Подељена срећа два пута је већа”, ученици су гледали филм „Књига о џунгли“, где су проширили своја знања о темељним људским вредностима, храбрости, пријатељству и праведности.

На часу Ликовне културе, ученици су од пластелина правили мотиве из одгледаног филма.

Домовина се брани лепотом и знањем

Од 1. новембра до 1. децембра 2020. године одржан је Уметнички конкурс за децу млађег школског узраста под називом „ДОМОВИНА СЕ БРАНИ ЛЕПОТОМ И ЗНАЊЕМ”. Са својим ликовним и литерарним радовима учествовали су ученици IV1 разреда: Тамара Станковић, Петра Стевановић, Оливера Лукић и Лука Сушић. Ученици су добили захвалнице за учешће на конкурсу

Крв живот значи

11. маја 2021. године, у просторијама Културног центра Чукарица, додељене су награде ученицама Тамари Станковић 41 (у категорији млађих ученика) и Вањи Ћосић 71 (у категорији старијих ученика) на уметничком конкурсу „Крв живот значи“. Обе ученице су освојиле 3. место.

Моје наслеђе

17. јуна 2021.у Културном центру Чукарица додељене су захвалнице и награде за ученике и библиотекарку наше школе за учешће у реализацији програма „Читалачка значка“ у оквиру пројекта „Моје наслеђе“. Награђене ученице су: Андреја Величковић 22, Ђина Бајић 22 и Петра Стевановић 41

22. јуна 2021. године уз различите спортове, дружење, причу, осмехе, испратили смо још једну школску годину.

Последњи дан школске године II-1